2014. április 3., csütörtök

Tavaszi divat 2014

Végre itt a tavasz, nem tudunk betelni a napsütéssel, a finom illatokkal, a rügyező fákkal, és a szép színes virágokkal.
De a divatvilágban a tavasz az új stílust, és az új lehetőségeket jelenti, mind a divattervezők, mind a modellek, és a hétköznapi emberek számára.
Először is amit semmiképpen sem hagyhatsz ki, az az ELLE FASHION BOOK 2014 TAVASZ-i kiadása, amiben is sok információt, és ötletet kapsz az idei tavaszi divathoz.
(990 ft,-)

És most lássuk is, mik az idei színek:
a vajszín, a citromfagyi, a halvány púder- vagy babarózsaszín, halvány barack, az erős barack, a szegfűrózsaszín, levendula, tengerzöld a halványkék és a halványzöld lesz a trend.

Schaller Marianna:
"Maradnak a pasztellszínek, illetve a már ősszel is hangsúlyossá vált zöld és lila. Megjelent az egyes kollekciókban egy igencsak nőies szín, a rózsaszín. Ennek minden árnyalatával találkozhatunk a tavasz folyamán. Érdekes, hogy visszatér a fekete-fehér kombinációja, amely már nagyon régen volt jelen ennyire hangsúlyosan a divatban. A kék szintén nagyon fontos alapját képezi majd a tavaszi-nyári szetteknek, így aki igazán divatos akar lenni, nem hagyja ki ruhatárából a királykéket és az azúrkéket, illetve az új türkiz árnyalatot. Továbbra is megkerülhetetlen lesz a kék-piros-fehér klasszikus triója, amely talán a tengerész stílusra a legjellemzőbb.
Alapvetően a természetes anyagok határozzák meg a tavaszt. Érdekes megjegyezni, hogy talán kevesen tudják, de a viszkóz is közéjük tartozik, ugyanis cellulózból készül, nem pedig műszálból, ahogyan sokan gondolják. A pamuthoz lehet hasonlítani, ám könnyebben kezelhető."
Tehát a pasztellszínek lesznek az uralkodóak idén, ráadásul a rózsaszín, a legnőiesebb szín is előtérbe kerül. Mindenesetre szerintem nagyon szépek, és nagyon érdekesek is ezek a ruhák.
Jönnek a 2014-es tavaszi divatszínek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése